се вчитува

Контакт

стапете во контакт со нас во секое време преку начинот кој најмногу ви одговара

Image

Адреса

Дане Крапчев 28
1000 Скопје
Р.Македонија
Image

Телефон

Телефон: +389 2 3118-452
Факс: +389 2 3118-452
Skype: infosoft.mk
Image

Е-пошта

Општо: contact@infosoft.mk
Менаџмент: ilija@infosoft.mk
Поддршка: support@infosoft.mk

Контакт форма

ве молиме пополнете ги задолжителните полиња со точни информации, за да можеме да одговориме на вашата порака

Испрати

Стапете во контакт

достапни сме 24/7/365 и ве очекуваме да не контактирате преку начинот кој вам најмногу ви одговара

Image

е-пошта

најпопуларниот начин на комуникација, кој не штити сите од недоразбирања
Image

разговор во живо

брз и едноставен начин, погоден за отстранување на ситни технички проблеми
Image

телефон

кога немате време да пишувате, а посебно не и да чекате одговор, ова е најдобриот начин
Image

отворете тикет

кога станува збор за посериозен технички проблем, за кој требаат доста детали