се вчитува

Неколку чекори до нов веб сајт

следете го нашиот водич за да ги пронајдете одговорите кои Ви се потребни во процесот на изработка на веб сајт

Image

Чекор #1. Име на домен

доменот е она што започнува на www. и неговото име мора да ја отсликува Вашата компанија, а истовремено да биде лесно за паметење
Image

Чекор #2. Хостинг пакет

при изборот на хостинг, мора да ги земете во предвид големината на веб сајтот и месечната посетеност која ја очекувате
Image

Чекор #3. Вид на веб сајт

од мултимедија до функционалност - главната одлука за тоа како ќе го претставите Вашиот бизнис преку новиот веб сајт

Внесете го името на доменот

за да проверите дали е слободен/регистриран
Loader

Веб сајт пакети

на сите пакети нудиме можност за плаќање на 12 или 24 месечни рати, како и можност за мигрирање од еден во друг пакет

Plan


Почетен

ова е пакетот што го препорачуваме на штотуку формираните компании
до 10 страници
до 50 фотографии
до 1 видеа
до 2 јазици
до 5 контакт форми
1 интерактивна мапа
поврзување со социјални мрежи
1 слајдер
има е-весник
нема форум
нема е-продавница
нема поврзување со софтвер
контролен панел
мобилна верзија
таблет верзија
19.990 мкд
НАРАЧАЈ
Plan


Професионален

ова е пакетот кој Ви треба откако Вашиот бизнис веќе некое време успешно опстојува
неограничен број страници
неограничен број фотографии
до 5 видеа
до 3 јазици
неограничен број контакт форми
1 интерактивна мапа
поврзување со социјални мрежи
неограничен број на слајдери
има е-весник
нема форум
е-продавница до 200 производи
нема поврзување со софтвер
контролен панел
мобилна верзија
таблет верзија
40.990 мкд
НАРАЧАЈ
Plan


Премиум

пакетот кој Вашиот целиот Ваш бизнис ќе го постави он-лајн и ќе го автоматизира
неограничен број страници
неограничен број фотографии
неограничен број видеа
до 4 јазици
неограничен број контакт форми
1 интерактивна мапа
поврзување со социјални мрежи
неограничен број на слајдери
има е-весник
има форум
е-продавница до 500 производи
поврзување со софтвер
контролен панел
мобилна верзија
таблет верзија
побарај понуда
ПОБАРАЈ ПОНУДА

Изберете го хостинг пакетот кој најмногу одговара на потребите на вашиот бизнис: ДОМЕНИ И ХОСТИНГ

Ги препорачуваме најпознатите платформи

платформите за веб страни, кои ги користат милиони корисници ширум светот и кои секој може да ги активира преку нашиот хостинг

Image

WordPress

Самостојно поставете ја веб страницата на хостинг серверите со помош на овие готови платформи.
Image

Joomla

Инсталацијата се врши со само еден клик по активација на хостингот. Само следете ги чекорите.
Image

Magento

Постојат многу готови темплејти кои може да се искористат при дизајнирањето и управувањето на вашиот нов веб сајт.